Buffalo ricotta hotcakes – an Ottolenghi recipe

Meat in a Box

It’s nice to be able to share a vegetarian recipe on my blog. Contrary to popular belief, I don’t eat a lot of meat, all the time! In fact I try and have two or three vegetarian days per week. This month I got some ricotta in my Laverstoke Park Farm meat box, made from their buffalo milk – apparently this is the winner of a two star Gold Award at the Taste 2010 Awards (the Oscars of the food industry).

View original post 133 mots de plus

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :